
90 minut - Zavařování a fermentování
Jak připravit zavařeniny jak od babičky?
Volná místa
Popis služby
Domácí zavařeniny už jsou skoro zapomenuty a známe jen ty ze supermarketu. Každopádně není nic lepšího než si tuhle dobrotu připravit sám a skladovat si ji u sebe ve sklepě po celý rok. Součástí kurzu bude i fermentování neboli kvašení. Velice známá a hlavně zdravá technika, která je velmi moderní v těchto dnech. Po tomto kurzu plném užitečných rad našich šéfkuchařů vás už nic nezaskočí. Program: 4-hodinový kurz 17:00 - 21:00 Maximální počet účastníků: 8 Co Vás čeká? - Seznámení s vhodnými surovinami na zavařování a kvašení - Příprava sladko-kyselého láku - Proces zavařování v parní troubě a v myčce - Proces fermentování / kvašení Co je zahrnuto? - Kurz veden profesionálním kuchařem s Michelinskými zkušenostmi - Ingredience a vybavení potřebné k vaření - KUDr.Academy zástěra na kurzu - Podklady ke kurzu + recepty - Občerstvení během kurzu - Papírové boxy na případný odnos jídla s sebou domů ( pokud však máte své krabičky tak se nestyďte vzít je s sebou)
Nadcházející služby
Kontaktní údaje
Komořanská 45, Prague 12, Czechia
kudrchef@gmail.com