
Chřest
Jak maximálně využít chřestovou sezónu ?
Popis služby
Chřest bezpochyby patří mezi nejoblíbenější suroviny v Čechách. Vzhledem k jeho krátké sezóně si ukážeme jak s ním pracovat a kde jej nejlépe sehnat. Jak se poprat s touto surovinou? Jak chřest perfektně připravit? Po tomto kurzu plném užitečných rad našich šéfkuchařů vás už nic nezaskočí. Program: 4-hodinový kurz 17:00 - 21:00 Maximální počet účastníků: 8 Co Vás čeká? - Seznámení s chřestem bílým a zeleným - Zdroje nejlepšího českého chřestu - Příprava chřestu a holandské omáčky - Příprava polévky z bílého chřestu - Několik úprav chřestu - Zpracování zbytků z čištění chřestu neboli zero-waste Co je zahrnuto? - Kurz veden profesionálním kuchařem s Michelinskými zkušenostmi - Ingredience a vybavení potřebné k vaření - KUDr.Academy zástěra na kurzu - Podklady ke kurzu + recepty - Občerstvení během kurzu - Papírové boxy na případný odnos jídla s sebou domů ( pokud však máte své krabičky tak se nestyďte vzít je s sebou)


Kontaktní údaje
Komořanská 45, Prague 12, Czechia
kudrchef@gmail.com